KURZ TANCE a společenského chování (pro studenty)

Kurz tance a společenského chování je určen pro studenty - jednotlivce i páry, kteří se chtějí naučit základům tanečního umění a společenského chování. Obsahuje 12 jednotlivých lekcí v délce 2 hodiny, prodlouženou (živá hudba) a tradiční závěrečný Věneček, rovněž s kapelou. Kromě základů společenských tanců (waltz, valčík, quickstep, tango, slowfox, polka, jive, rumba, ča-ča, samba) se vyučuje i salsa, swing, charleston. Součástí kurzu je i workshop street dance, disco dance a nechybí ani základy společenského chování. Kurz se koná vždy v termínu září - prosinec. Z kurzu lze plynule přejít do Kurzu tance pro pokročilé, který bývá zahájen v lednu následujícího roku. Kurz je určen pouze pro páry.


PODZIM 2024

KURZ TANCE A SPOLEČENSKÉHO CHOVÁNÍ podzim 2024

Kurz bude zahájen 2. září 2024. Účastníci jsou rozděleni do dvou skupin A a B. Jednotlivé skupiny se budou pravidelně střídat, jeden týden od 18:00 do 20:00, druhý týden od 20:00 do 22:00 hodin. Kurzovné v roce 2024 je pro jednotlivce 3 600 Kč a pro pár 6 800 Kč. Kurzovné obsahuje 12 základních lekcí, volný vstup na prodlouženou a možnost zakoupit zlevněnou vstupenku na Věneček. Pro třídní kolektivy (minimálně 15 osob) poskytujeme slevu ve výši 5%. Platba je možná v hotovosti nebo převodem. Po zaplacení kurzovného se již tato částka nevrací. 

VOLNÁ MÍSTA 

  • skupina A  / VOLNÁ MÍSTA - OBSAZENO
  • skupina B / VOLNÁ MÍSTA - OBSAZENO


PŘIHLÁŠKY 

  • online: vyplňte online přihlášku, v případě technických problémů pošlete email program@dko.cz
  • osobně: předprodej vstupenek DKO, vchod z Tolstého ulice - za zastávkou trolejbusů, 1. poschodí vlevo

U jednotlivců nebo samostatných párů stačí do emailu napsat jméno / jména zájemců a jejich kontaktní emaily. U hromadných objednávek uveďte počet dívek a počet chlapců, bude Vám zaslána hromadná přihláška. 

 

INFORMACE 

Renata Štěpánová  

email: program@dko.cz  

tel.: +420 734 857 958 / pouze informace
       +420 604 293 037 / vstupenky na prodloužené (veřejnost) a Věnečky (účastníci i veřejnost)

Přihláška na taneční kurzy

 

Dívka

Chlapec

Chci dostávat novinky na e-mail
DKO
DKO
DKO
DKO
DKO
DKO
DKO
DKO
DKO